ΜΕΛΕΤΗ & ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ

Η AT ELECTRO, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στο σχεδιασμό και τις απαιτήσεις κάθε πελάτη, εκπονεί μελέτες υψηλών αισθητικών και λειτουργικών απαιτήσεων, με ιδιαίτερες κάθε φορά προδιαγραφές. Το μελετητικό της τμήμα έχει στελεχωθεί προσεκτικά, από μηχανικούς με πολύτιμη εμπειρία στο χώρο της κατασκευής. Το τμήμα μελετών προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα πελατών: επιχειρηματίες με έργα ειδικών προδιαγραφών, επαγγελματίες με ιδιαίτερες απαιτήσεις, και ιδιώτες που ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν τον προσωπικό τους χώρο.

Η μελέτη ενός έργου είτε είναι κατοικία είτε επαγγελματικός χώρος, έπειτα από τις σχετικές συζητήσεις για την κατανόηση των αναγκών του πελάτη, προυποθέτει:

• Επιμέτρηση και φωτογράφιση των χώρων
• Πρώτες προτάσεις με σκίτσα
• Τελικός σχεδιασμός (που περιλαμβάνει μια σειρά σχεδίων – κατόψεις, ανόψεις, ηλεκτρολογικό σχέδιο, θέσεις θερμαντικών σωμάτων, κατασκευαστικά σχέδια)

• Τρισδιάστατη απεικόνιση, όπου απαιτηθεί
• Επιλογή υλικών (εσωτερικά και εξωτερικά κουφώματα, εστία τζακιού, υλικά δαπεδόστρωσης, κουζίνα, είδη υγιεινής και μπαταρίες μπάνιου, έπιπλα, φωτιστικά, υφάσματα, ταπετσαρίες και διακοσμητικά υλικά γενικότερα.

Η ομάδα μας προχωρά στην Μελέτη και τον Σχεδιαμό του εκάστοτε έργου τηρώντας τα Ευρωπαικά Πρότυπα με κύριο μέλημας τις δικές σας επιθυμίες και ανάγκες.

ATELECTRO

Γνωρίζουμε ότι κάθε ενέργεια έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες και περιορισμούς και φροντίζουμε πάντα να παράγουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα.

ATELECTRO